Nesreči: traktor z avtom in avto s kolesarjem

Nesreči: traktor z avtom in avto s kolesarjem

-
0 789

Ob 14.18 je v naselju Malo Mraševo, občina Krško, prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in traktor. Pri tem se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGE Krško so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, na vozilu odklopili baterijo, s posipom vpojnih sredstev sanirali iztekle motorne tekočine in počistili cestišče. Nudili so tudi pomoč policiji in reševalcem NMP Krško, kateri so poškodovano osebo prepeljali v UC SB Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 16.48 sta v naselju Cerklje ob Krki, občina Brežice, trčila mlajši kolesar in osebno vozilo. Posredovali so reševalci NMP Brežice, ki so kolesarja na kraju ustrezno oskrbeli in prepeljali v UC SB Brežice, poroča Regijski center za obveščanje Brežice.

Ob 14.40 sta na cesti Novo mesto–Šentjernej, pri kraju Struga v Novo mesto trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, pomagali odstraniti poškodovana vozila, počistili cesto in jo posuli z vpojnimi sredstvi. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovano osebo prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto, poroča novomeški Regijski center za obveščanje.