sobota, 27 aprila, 2024
DomaKronikaNeznanci nad kartomate SŽ. Škode za 20.000 €

Neznanci nad kartomate SŽ. Škode za 20.000 €

Neznanci so v Mirni Peči, Velikem Gabru, Veliki Loki in Dolnjih Ponikvah, poškodovali kartomate Slovenskih železnic. Odnesli so nekaj čez 700 evrov denarja, a skupaj povzročili za okoli 20.000 evrov škode.

V sredo zvečer je 30-letnik z Otočca na bencinskem servisu vzel tri steklenice alkoholne pijače in odšel domov brez plačila. Policisti so ga kmalu zatem obiskali na domu, a je bilo že prepozno, saj je po lastnih besedah vse spil. Povzročil je za okoli 30 evrov škode.

Kriminalisti in policisti so v sredo popoldne opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo v Suhorju pri Dolenjskih Toplicah. Tam so storilci izkoristili krajšo odsotnost lastnikov in na silo vstopili v hišo. Pregledali so prostore in odnesli nekaj denarja. Škode bo verjetno precej, višina pa bo znana, ko bodo domači uspeli preveriti, kaj vse jim manjka.

Novomeški policisti so v petek zjutraj začeli z ogledom požara stanovanjske hiše na Poganški. Okoli 1. ure ponoči je zagorelo ostrešje hiše, ki je bila sicer prazna. Sumijo na požig, več bo znanega po ogledu.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča