V Podgurju prijeli ‘dilerje,’ v torek predstavitev

3
4001

Neuradno smo izvedeli, da so bili novomeški kriminalisti v začetku tega tedna uspešni. Saj so v akciji povezani s neupravičeno proizvodnjo, predelavo in prodajo drog odvzeli prostost najmanj trem osebam. Kriminalistična akcija se je po naših podatkih odvijala na območju Črmošnjic pri Stopičah.

Po naših neuradnih informacijah so kriminalisti v osebnem vozilu, kjer sta bili dve osebi, odkrili in zasegli večjo količino prepovedane droge, neuradno kokain in konopljo. Po preiskavi v okolici Novega mesta naj bi policisti odvzeli prostost še eni osebi. Po naših informacijah so aretirali tri Novomeščane, moška in žensko, slednja naj bi bila neuradno glavna osumljenca.

Po neuradnih informacijah naj bi kriminalisti odkrili tudi t.i. laboratorij/mešalnico za predelavo prepovedane droge, in sicer na območju PU Celje. Vprašanja o akciji smo naslovili na Policijsko upravo Novo mesto. Sporočili so nam, da bodo v torek na Policijski upravi Novo mesto pripravili novinarsko konferenco, kjer bodo predstavili delo na področju preprečevanja prekrškov in kaznivih dejanj, povezanih s prepovedanimi drogami.

3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj