Novomeščanka Karin Volt Miss Earth – Water

0
2407

Z virtualno finalno prireditvijo zaključen lepotni izbor za Miss EARTH Slovenije 2020. Kljub številnim oviram in prestavljanjem terminov zaradi korona krize ter prilagoditvam programske sheme, je organizatorju z velikimi napori le uspelo pripeljati lepotni izbor do zaključne prireditve v Kranjski Gori. Letos je finalni večer potekal drugače kot vsa prejšnja leta, saj je zaradi znanih razmer in omejitvam zaradi Covid 19 ukrepov ter priporočil NIJZ, celoten finalni večer potekal virtualno le pred kamerami brez občinstva.

Miss Earth Slovenije 2020 je tako postala Adrijana Ojsteršek iz Laškega, njena prva spremljevalka kot Miss Earth – Air Slovenije 2020 je Kristina Miler iz Celja, druga spremljevalka kot Miss Earth – Water Slovenije 2020 je postala Karin Volt iz Novega mesta in tretja spremljevalka kot Miss Earth – Fire Slovenije 2020 je Emma Peralta z Ptuja. V najboljših 6 finalistk sta se uvrstili tudi Ana Pusovnik iz Slovenj Gradca in Maša Gržinič iz Kopra.

Program je uspešno povezovala Jerneja P. Zhembroskky. Glasbena gostja prireditve je bila Danijela Burjan – Buryana, ki se je vsi še dobro spomnimo kot Mis Earth Slovenije 2018, ki si je po predaji krone posvetila glasbeni karieri.
Direkcija za Miss Earth Slovenije

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj