Novomeški policisti prijeli vlomilca

35700
4427

Policisti PP Novo mesto so zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine odvzeli prostost 18-letnemu osumljencu iz Novega mesta. Med policijsko preiskavo so ugotovili, da je osumljenec v noči na 4. 10. skozi vrata vlomil v gostinski lokal v Novem mestu in odtujil denar, več ključev in tobačne izdelke. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 3500 evrov škode. Policisti so ugotovili, da je osumljenec v oktobru vlomil tudi v gostinski lokal na Ragovski ulici v Novem mestu, kjer je povzročil za okoli 2000 evrov škode in v septembru v prodajalno v Novem mestu, kjer je z vlomom in tatvino povzročil za 1200 evrov škode. Okoliščine še preverjajo in ga bodo po zaključeni preiskavi ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivih dejanj velike tatine.

Vlomi in tatvine
V Velikih Brusnicah je v noči na 15. 10. nekdo skozi pritlično okno vlomil v poslovni prostor. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

V noči na 15. 10. je na Bajčevi ulici v Novem mestu neznanec vlomil v dva osebna avtomobila in odtujil tobačne izdelke in denar.

Na Vorančevi ulici v Novem mestu je v noči na 15. 10. nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil denar iz denarnice, ki je bila na prednjem sedežu.

V noči na 16. 10. je v Muhaberju nekdo skozi vrata vlomil v delavnico in odtujil električno ročno orodje.

Na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu je v noči na 16. 10 neznanec vlomil v gostinski lokal in odtujil kovance v vrednosti okoli 100 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj