torek, 18 junija, 2024
DomaLokalnoObiski v SB Nm prepovedani

Obiski v SB Nm prepovedani

Glede na splošno poslabšanje epidemiološkega stanja v zvezi s COVID-19 v Sloveniji, vse obiskovalce Splošne bolnišnice Novo mesto obveščajo, da so obiski svojcev pri pacientih od 4.11.2021 do nadaljnjega PREPOVEDANI.

Z DOVOLILNICO in po predhodnem dogovoru na oddelku, se izjemoma lahko dovoli obisk enega zdravega svojca pri umirajočih in kritično bolnih pacientih, predvidoma vsak torek, četrtek in nedeljo. Obiskovalec mora izpolnjevati PCT pogoj! Obiskovalci, ki PCT pogoja ne izpolnjujejo, žal ne morejo vstopati v bolnišnico.

Vsak obiskovalec mora, poleg PCT pogoja, s seboj prinesti tudi izpolnjen in podpisan vprašalnik, ki je dostopen s klikom na povezavo: Vprašalnik. Prosimo, da vprašalnik izročite medicinskemu osebju na oddelku.

Na ginekološko-porodniškem oddelku je za enkrat še dovoljena prisotnost ene zdrave osebe pri porodu in obiski z dovolilnico prav tako po predhodnem dogovoru. Na pediatričnem oddelku je dovoljeno bivanje enega zdravega starša ob hospitaliziranem otroku.

Obvezna je uporaba varovalne maske, ki si jo mora obiskovalec zagotoviti sam in si jo nadeti že pred samim vstopom v bolnišnico. Informacije o stanju hospitaliziranih pacientov bodo lečeči zdravniki podajali telefonsko, v času, ki je sicer namenjen obiskom pacientov. Prosijo, da navedeno upoštevate in nam tako pomagate pri obvladovanju širjenja okužb.

Vodstvo Splošne bolnišnice Novo mesto

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča