Odgovor MO Nm o parkiranju

0
2663

Z Mestne občine Nm so nam posredovali odgovor na prispevek FOTO: SMS parkirnina v NM je lahko dvorezen meč?, ki smo ga 12.11. objavili na naši spletni strani.

Trditev, da bralka glede izrečene kazni ni dobila odgovora s strani Mestne občine Novo mesto, ne drži. Bralki je isti dan po prejemu elektronske pošte odgovoril župan Gregor Macedoni, ki ji je pojasnil, da imajo sodelavci v teh primerih »utečeno prakso«, v skladu s katero bodo obravnavali tudi njen primer.

Pri prvem napačnem vnosu uporabnikom v primerih, ko nas o tem obvestijo, oprostimo morebitno napako. Pri tem vodimo dosledno evidenco in na vse pritožbe odgovarjamo v roku osmih dni. V primerih, ko pritožnik že pred zaključkom postopka plača kazen in je pritožbi ugodeno, poskrbimo za povračilo zneska. Opisan postopek smo korektno in v času, ko je še tekel rok za vložitev pritožbe, izvedli tudi v primeru vaše bralke. Z odločitvijo je bila tudi seznanjena, so sporočil z MO Nm.

To je odgovor občine na pismo bralke, ki smo ga objavili. Veseli nas, da upoštevajo oz. imajo takšno prakso. Bralka je 13.11.2019 vseeno plačala kazen, a so ji z MO NM sporočili, da ji bodo denar vrnili.

Pri tem naj dodamo, da nam je bralka že takrat povedala, da je ‘govorila’ z županom, ni pa prejela nobenega odgovora od prav tako pristojnih, ki na občini pokrivajo t.i. področje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj