FOTO: Odnesli harmoniko in denarnico z dokumenti

0
1240

V noči na 28. 6. je na Šegovi ulici v Novem mestu nekdo iz odklenjenega parkiranega avtomobila odtujil harmoniko in denarnico z dokumenti in bančno kartico. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 4500 evrov. Gre za diatonična harmoniko ZUPAN, model SAPHIRE BLUE, pod imenom znamke ima nalepko SLOVENEC SEM. Na basovski strani se nahaja ime GAŠPER.

Z dvorišča podjetja v Trebnjem je v popoldanskih urah nekdo odtujil dve kosilnici in s tem povzročil za okoli 400 evrov škode.

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola

Nekaj pred polnočjo so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Sevnici, kjer je voznik kombiniranega vozila v križišču zaradi izsiljevanja prednosti trčil v drug avtomobil in pobegnil s kraja nesreče. Na podlagi opisa vozila so policisti pobeglega 64-letnega voznika izsledili in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,92 miligramov alkohola. Kombi so mu zasegli in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. Poskusi izmika mejni kontroli

Policisti PMP Obrežje in PMP Dobova so med opravljanjem mejne kontrole izsledili šest tujcev, ki so se skušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. V Dobovi so na tovornem vlaku našli
državljana Libije, državljana Palestine in državljana Maroka, na mejnem prehodu Obrežje pa v tovornem vozilu dva državljana Afganistana in še državljana Bosne in Hercegovine, ki se je skušal izogniti mejni kontroli. Vse tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj