Odstranjevanje posledic po neurju, z avtom s ceste

0
2547
Ana Marija

Po petkovem neurju, ki je zelo prizadelo belokranjske občine, so gasilci še danes nadaljevali z odstranjevanjem posledic.

Ob 8.11 so gasilci PGD Adlešiči in Tribuče pričeli z odpravljanjem posledic včerajšnjega neurja. Posredovali so v naseljih Adlešiči, Bedenj, Dolenjci, Fučkovci, Purga in Tribuče, občina Črnomelj, kjer so na osmih objektih prekrili razkrita in poškodovana ostrešja, odstranili več porušenih dreves ter drevo, ki je padlo na osebno vozilo.

Ob 17.08 je v Avšičevi ulici v Novem mestu, puščal vodovodni ventil v kopalnici stanovanjskega objekta. Gasilci GRC Novo mesto so zaprli ventil in lastniku svetovali zamenjavo.

Ob 15.01 je v ulici Šempeter na Otočcu, občina Novo mesto, osebno vozilo zapeljalo s ceste in obstalo na brežini. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in postavili vozilo na cestišče. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, še poroča novomeški Regijski center za obveščanje.

(foto: Ana Marija Jakofčič)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj