Ogenj uničil dom družine Makovec Mohar. Pomagajmo

0
4219

V sredo zvečer so ognjeni zublji povsem uničili notranjost hiše štiričlanske družine Makovec Mohar. Otroka sta stara tri leta in pol in pet let. Starša sta z veliko dela in odrekanjem postopoma urejala vikend oz. hišo in se kot doseljenca z Dolenjske nad Krškim ustvarila skupen dom in družino. Zdaj pa je ogenj družini vzel vse materialne dobrine oz. dom. Družina potrebuje pomoč, dom.

Območno združenje Rdečega križa Krško je v navezavi z Občino Krško, CSD Posavje in srčnimi posamezniki poskrbelo, da so družinskim članom zagotovili oblačila, hrano in najnujnejše potrebščine ter jih nastanili v garsonjero na Valvasorjevo nabrežje, medtem pa so na OZRK Krško tudi že odprli račun, kamor lahko nakažete prostovoljne prispevke:

RKS – Območno združenje Krško
TRR SI56031551000004064 BIC: SKBASI2X
s pripisom “za družino Makovec-Mohar” ali SI00 219-29

Policijsko poročilo PU Nm. Policisti PP Krško so bili nekaj pred 21. uro obveščeni o požaru stanovanjske hiše v kraju Trška Gora nad Krškim. Požar so gasilci omejili in pogasili, dve osebi, ki sta bili v času požara v hiši, pa sta uspeli še pravočasno zapustiti objekt. Reševalci so v bolnišnico odpeljali 41-letnega moškega in enega izmed gasilcev, oba naj bi se nadihala ogljikovega monoksida.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj