Ogenj uničil mehanično delavnico

0
1988

Ob 20.28 je v naselju Zagorica pri Velikem Gabru, občina Trebnje, gorelo osebno vozilo v mehanični delavnici. Gasilci PGD Trebnje, Log, Sela pri Šumberku, Veliki Gaber in Zagorica so požar omejili in pogasili ter obvarovali sosednje objekte. Ogenj je uničil osebno vozilo in delavnico. Gasilci PGD Zagorica so ostali na gasilski straži. Na kraju je bil tudi dežurni delavec elektro podjetja. O požaru so bile obveščene pristojne službe.

V petek ob 22.44 je v ulici Šmihel v Novem mestu gorel zabojnik za komunalne odpadke. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so požar pogasili. Zabojnik je uničen.

V torek zvečer je zagorelo gospodarsko poslopje v Mrčnih selih. Gasilci so požar omejili in pogasili ter postavili požarno stražo, policisti s kriminalističnim tehnikom pa naslednji dan opravili ogled kraja. Po prvih ugotovitvah je zagorelo zaradi napake na električnem motorju stroja, požar pa se je nato razširil na 8 x 4 metre velik gospodarski prostor, kjer so imel spravljenega več orodja in strojev ter motorno kolo. Lastnikom je bila povzročena škoda za več kot deset tisoč evrov, poškodovan pa ni bil nihče. Gasilci so prišli na kraj pravočasno, da ni zagorela še bližnja brunarica.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj