Otroški živ objem v mestu

35700
96

Jesen je čas novih začetkov, novih načrtov. Na Mestni občini Novo mesto jo bodo namenili skrbi za okolje. Naše načrte, ki med drugim predvidevajo tudi temeljito preobrazbo okoljske politike, so strnili v kampanjo s sloganom Vse se vrača.

Narava nam vrača. Dobro z dobrim in slabo s slabim. Da bi se izognili povračilnim ukrepom, je potrebna sprememba našega odnosa do nje. Za začetek v podobi malih, vsakodnevnih ravnanj, ki nam jih zna narava vračati v razkošju priložnosti za boljše življenje.

In prav te aktivnosti bodo bistvo kampanje, ki bo uradni krst doživela na zadnji septembrski dan. V petek, 30. septembra, bomo skupaj z otroci novomeških vrtcev v dopoldanskih urah našemu mestu podarili prvi živ objem, ki bo nakazal smoter kampanje – da je življenje krog, ki vrača dobro z dobrim in slabo s slabim in, da je skrb za naš kraj naša skupna odgovornost.

Informacije o kampanji bodo pred izvedbo objema v petek, 30. septembra 2016, ob 9.45 na rotovžu (1. nadstropje), z vami delili župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni, direktor Komunale Novo mesto Gregor Klemenčič in v.d. direktorja podjetja CeROD Albin Kregar.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj