PGD Potov Vrh – Slatnik na Olimpijado. Podprimo nepogrešljive!

0
1075

Še mesec dni je do prestižnega gasilskega tekmovanja oz. gasilske olimpijade, ki jo letos gosti Celje. 17. julija se bodo gasilci prostovoljnih in poklicnih društev iz vsega sveta pomerili v različnih disciplinah. In v novomeški občini smo lahko ponosni, da se je na to prestižno tekmovanje uspelo uvrstiti tudi gasilcem PGD POTOV VRH – SLATNIK.

Na olimpijadi, ki bo od 17. do 24. julija, bo sodelovalo več kot 3.000 gasilcev iz najmanj 25 držav. A finančni zalogaj je velik, tako da lahko pomagate eni najboljših slovenskih ekip, ki bo zastopala domačo grudo s člansko A ekipo. Največji strošek, približno 10.000 evrov, predstavlja nakup oblek, tako svečanih in tekmovalnih, ki jih pogojujejo organizatorji tekmovanja, prav tako tudi ostali stroški nastanitve.

Če želite, lahko podprete ekipo 9 članov našega društva, ki bodo zastopali slovenske barve na prestižnem gasilskem tekmovanju. Vsi vemo, da so gasilci nepogrešljivi ob vseh nesrečah oz. številnih težavah s katerimi se soočamo. Pa naj gre za prometne nesreče, vremenske ujme, ali kaj povsem drugega in potrebujemo njihovo pomoč. Vsa Vaša namenjena sredstva bodo namenjena izključno za udeležbo in čim boljšo uvrstitev gasilcev PGD POTOV VRH – SLATNIK. Pri morebitni donaciji sredstev Vas gasilci naprošajo, da jim posredujete tudi Vaš logotip, ki ga bodo natiskali na drese. Slednje pošljite na email: pgdpotovvrh.slatnik@gmail.com

Sredstva lahko do 30. junija nakažete na TRR račun društva: SI56 6100 0002 1983 069

Gasilci se Vsem iskreno zahvaljujejo in vas dan pred začetkom olimpijade (16. julija) vabijo na jubilej društva in gasilsko veselico na Križe.

Naši gasilci so minuli konec tedna nastopili na pokalnem tekmovanju ( PGD Podgorci ) v Ormožu in osvojili 1.mesto, kar navdušuje, saj so fantje v dobri kondiciji in z odlično kondicijo, koordinacijo, odgovornostjo in kar je najpomembneje, so prijatelji z odgovornostjo.

Na pomoč!