Pijan v nesrečo, ukradli Yamaho, skriti in odkriti

0
648

V ponedeljek okoli 16. ure je občan policiste obvestil, da iz smeri Črnomlja proti Semiču voznik osebnega avtomobila znamke BMW vijuga po vozišču in ogroža ostale udeležence v prometu, kasneje pa naj bi povzročil prometno nesrečo. Policisti so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila BMW X3 zapeljal na
nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala voznica. V nesreči se ni nihče poškodoval, povzročitelj nesreče pa je imel v litru izdihanega zraka 0,81 miligramov alkohola. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Tatvina

Med 10. 3. in 11. 3. je na Kregarjevi ulici v Brežicah nekdo odtujil motorno kolo Yamaha XC125, registrskih številk KK VZ-22. Lastnik je motorno kolo parkiral pred vhodom v stanovanjski blok.

Nezakoniti prehodi državne meje in poskusi izmika mejni kontroli

V dopoldanskih urah je na mejni prehod Obrežje na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila, v katerem so našli pet državljanov Afganistana, ki so se skriti med tovorom skušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so predali hrvaškim varnostnim organom.

Črnomaljski policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Preloki izsledili in prijeli deset državljanov Irana, dva državljana Iraka in državljana Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo.
Policisti PP Novo mesto so v zgodnjih jutranjih urah v Novem mestu prijeli tri državljane Sirije. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni, so še sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj