sobota, 3 junija, 2023
DomaKronikaPijana žalila varnostnika, odpeljali so jo

Pijana žalila varnostnika, odpeljali so jo

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 69 nujnih primerih. Posredovali so zaradi 14-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Krškem kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj
poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi nedovoljenih prehodov državne  meje.

Voznik tovornega vozila pod vplivom alkohola

Policisti PP Brežice so nekaj pred 16. uro na območju Čateža ob Savi zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika tovornega vozila in med postopkom ugotovili, da ima 30-letni državljan Srbije v litru izdihanega zraka 0,63 miligramov alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje, mu odvzeli vozniško dovoljenje in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Pridržali kršiteljico

Nekaj po 19. uri so policiste PP Krško poklicali na pomoč iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi kršiteljica z nedostojnim vedenjem in žaljenjem varnostnika motila javni red in mir. 25-letna kršiteljica, ki je bila pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomirila in ni upoštevala ukazov, zato so zoper njo uporabili prisilna sredstva, jo obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev ji bodo izdali plačilni nalog.

Podobni članki

Anketa tedna

Ali kdaj v živilskih trgovinah kupite izdelke, ki so zaradi roka znižani do 50%?

  • da (61%, 415 Votes)
  • vedno (22%, 146 Votes)
  • nikoli (14%, 98 Votes)
  • me ne zanima (3%, 18 Votes)

Total Voters: 677

Loading ... Loading ...

Najbolj popularno