petek, 19 aprila, 2024
DomaKronikaPijani, glasni, nasilni in pridržani

Pijani, glasni, nasilni in pridržani

Črnomaljski policisti so 24. 12. nekaj po 20. uri posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v Lokvah. Ugotovili so, da je pijan 45-letni kršitelj razbijal inventar in nadlegoval družinske člane. Tudi po prihodu policistov se ni pomiril, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.

24. 12. okoli 22.30 so policisti v naselju Brezje zaradi neupoštevanja ukazov uporabili prisilna sredstva zoper 32-letnega kršitelja, ki je v
večnamenskem objektu razgrajal in z nedostojnim vedenjem motil prisotne. Kršitelja so odpeljali v prostore za pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

V noči na 25. 12. so policiste PP Črnomelj poklicali na pomoč in naselja na območju Ručetne vasi, kjer naj bi prišlo do pretepa. Ob prihodu so vzpostavili javni red in mir in ugotovili, da je prišlo do pretepa med dvema kršiteljema. 33-letni udeleženec pretepa, ki je bil pod vplivom alkohola, ni upošteval ukazov policistov, zato so mu odvzeli prostost in ga pridržali. Zaradi kršitev so mu izdali plačilne naloge.

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča