četrtek, 28 marca, 2024
DomaKronikaPiroman po Ivančni šestkrat zakuril

Piroman po Ivančni šestkrat zakuril

Ponoči so imeli na območju Ivančne Gorice gasilci veliko dela. Očitno se je v kraju ustavil piromanček in naredil krajšo turnejo s požiganjem komunalnih zabojnikov. ‘Nastopil’ je na šestih lokacijah.

Ob 1.41 je v Sokolski ulici, občina Ivančna Gorica, gorela vsebina komunalnega zabojnika. Požar je pričel gasiti mimoidoči prostovoljni gasilec, dokončno pa so ga pogasili gasili PGD Ivančna Gorica.

Ob 1.56 je pri podjetju Livar na Ljubljanski cesti v Ivančni Gorici gorela vsebina komunalnega zabojnika. Požar so pogasili gasilci PGD Ivančna Gorica.

Ob 1.56 je pri zdravstvenem domu v Ulici 2. grupe odredov v Ivančni Gorici gorela vsebina komunalnega zabojnika. Požar so pogasili gasilci PGD Ivančna Gorica.

Ob 2.08 je pri vrtcu na Cesti občine Hirschaid v Ivančni Gorici gorela vsebina komunalnega zabojnika. Požar so pogasili gasilci PGD Ivančna Gorica.

Ob 2.22 je v Partizanski ulici v Ivančni Gorici gorela vsebina komunalnega zabojnika. Požar so pogasili gasilci PGD Ivančna Gorica.

Ob 2.42 je na ulici Pot v Boršt v Ivančni Gorici gorela vsebina komunalnega zabojnika. Požar so pogasili gasilci PGD Ivančna Gorica.

(foto: Facebook PGD Iv. Gorica)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča