petek, 19 aprila, 2024
DomaSlovenijaPismo z grožnjami Urški Bačovnik Janša

Pismo z grožnjami Urški Bačovnik Janša

Urška Bačovnik Janša, premierjeva žena in zdravnica v celjski bolnišnici, je postala tarča neznancev, ki so na njeno delovno mesto poslali grozilno pismo, v katerem grozijo njej in njeni družini. Gre za povsem neprimerno dejanje, ki so ga že prijavili Policiji, pravijo v bolnišnici.

V SB Celje so prejeli grozilno pismo, naslovljeno na njihovo zdravnico Urško Bačovnik Janša, je poročal siol.net. Iz bolnišnice so prejetje pisma z grožnjami premierjevi ženi in njunima otrokoma za 24ur.com potrdili. “V Splošni bolnišnici Celje smo danes prejeli omenjeno pismo in ravnali, kot je praksa v takšnih primerih. Takoj po odprtju pošte smo s prejemom pisma in z njegovo vsebino seznanili gospo Urško Bačovnik Janša ter naredili prijavo na Policijsko postajo Celje,” je sporočila predstavnica celjske bolnišnice Danijela Gorišek in dodala, da “razen tega, da gre za povsem neprimerno dejanje, zadeve ne moremo komentirati”.

Na PU Celje so pozno dopoldan povedali, da so bili obveščeni o anonimni grožnji, tako so takoj začeli s preverjanjem okoliščin in zbiranjem obvestil. Preiskava poteka v smeri izsleditve neznanega storilca, še poroča 24ur.com

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča