Pismo zdravstvene delavke iz nočne izmene

2
34189

Pozdravljeni, ne morem mimo tega, da se vam ne oglasim. Vsa utrujena in “ubita” se vračam iz nočne izmene, pa poslušam in berem, kaj se dogaja v naši vladi, bruha se mi. Nam zdravstvenim delavcem ni se nihče omenil o kakšnem dodatku pri plači, samo “ostanite doma”. Verjamite mi, da bi zelo rada, vendar v moji službi to ni mogoče. Delam z ljudmi, ki nas nujno potrebujejo. Rada imam to delo, drugače ga nebi opravljala že 30 let. Sina in snahe nisem videla že 14 dni, čakajo na punčko, zelo mi je težko. Hčerka in mož delata od doma, vsaj nekaj dobrega. Ne morem pa mimo plač oz. kaj počne ta naša vlada, pa oni res mislijo, da so bogovi, ostalo ljudstvo pa lahko “crkne od vsega hudega?”

Meni te prazne besede g. JJ ne pomenijo nič, prazno. Pa kje so iz starih “kosnev” potegnili tega Kacina?
Oprostite, sem morala napisati, kar mi leži na duši, mogoče bom lažje zaspala, da bom lahko zopet ponoči v službi OK,
Lepo se imejte in bodite zdravi.

2 KOMENTARJI

  1. Medicinske sestre so v neposrednem stiku s pacienti, z ljudmi in tvegajo, da se same okužijo in potem okužbo prenesejo na bolnike, da okužbo prinesejo domov med svoje drage – pa ne za plače, pač pa za miloščino, za tringlt, kot bi po domače rekli, kajti to, kar dobivajo, ne moremo uvrstiti pod ime -plača- Kot roganje vsemu temu, pa si, oprostite, -foteljaši- iz varnih in udobnih prostorov povišajo plače – povišajo si plače v trenutku, ko 200 tisoč slovenskih državljanov ostaja doma in izgublja službe in možnost preživetja. -povišajo si presrano previsoke plače in ljudem svetujejo: “bodite potrpežljivi, bodite solidarni, pomagajte si med seboj”
    Medtem ti oblastniki žonglirajo z izjavami o maskah, pa maske izginjajo, izginja denar zanje, priznavajo, da niso kos situaciji – še več, precej izjav slišim na prejšnjo vlado, češ, da je ona kriva za vse – ja, le še Murgle manjkajo kot krivec – VSE TO NAM JE ŽE 30 LET ZNANO-
    -Korona virus bo izginil, bo premagan, teh senilnih in nesposobnih oblastnikov pa se zlepa ne bomo odrešili.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj