Pogrešanega italijanskega študenta našli mrtvega

0
437

Policija je potrdila, da so pri pregledu Ljubljanice na območju Vevč našli truplo pogrešanega italijanskega študenta Davideja Marana. Na truplu ni bilo znakov nasilja. Študenta, ki je začasno prebival v Ljubljani, so pogrešali od 25. marca, ko so ga prijatelji nazadnje videli na Kersnikovi ulici v Ljubljani – pred klubom K4.
Ljubljanski policisti so preklicali iskanje pogrešanega italijanskega študenta Davideja Marana, ki so ga pogrešali od 25. marca, poroča 24ur.com.

Policisti so v torek, 19. junija, znova izvedli obsežno iskalno akcijo in v Ljubljanici na območju Vevč našli truplo, je sporočila predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave (PU) Ljubljana Nataša Pučko.

Preiskovalna sodnica je v okviru ogleda odredila sodno obdukcijo in ugotavljanje identitete trupla. Analiza je potrdila, da gre za pogrešanega Marana, na truplu pa ni bilo znakov nasilja.

26-letnika začeli iskati, ko se staršem ni oglašal na telefon

26-letnega italijanskega študenta fitofarmacije, ki je 25. marca v Ljubljani izginil neznano kam, sta sicer začeli iskati tako slovenska kot italijanska policija, ko se mladenič iz okolice Ferrare staršem ni oglašal na telefon. Prestolnico so tudi preplavili letaki o njegovem izginotju.

Maran je prebival v hostlu na Poljanski cesti, prijatelji so ga nazadnje videli v nedeljo, 25. marca, v zgodnjih jutranjih urah na Kersnikovi ulici v Ljubljani – pred klubom K4.

Davide je bil v Sloveniji na izmenjavi prek Erasmusa kot podiplomski študent. Pred tem je obiskoval univerzo v Milanu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj