Pokal: Olimpija-Maribor-policija

0
87

Ob 20.15 uri bo na stadionu Stožice v Ljubljani še druga polfinalna tekma nogometnega pokala. Gre za večni derbi med NK Olimpija in NK Maribor. Turbulentna pomlad, v kateri Ljubljančani še niso zmagali, je v torek ustoličila že tretjega trenerja na Olimpijini klopi. Po Luki Elsnerju in Marijanu Pušniku se bo s krizo zeleno-belih spopadel še Safet Hadžić, ki je v slačilnici nasledil razbito vojsko, dodatno ranjeno z nedeljskim porazom proti Aluminiju.

Javna prireditev z vidika varnosti predstavlja dogodek visokega tveganja, temu primerni bodo varnostni ukrepi in število policistov, ki bodo sodelovali pri varovanju in zagotavljanju javnega reda in miru v kolikor bi do kršitve prišlo. V varovanje  bodo vključeni  policisti posebne policijske enote, vodniki službenih psov, policisti konjeniki, policisti postaje prometne policije, kriminalisti,… prav tako pa tudi policijski helikopter.

K varnosti  lahko prispevamo  vsi, zato velja  poziv in apel za vse, da pridejo na tekmo v športnem duhu, z namenom športnega navijanja za svoje moštvo. Zaradi izvajanja personalizacije vstopnic,  ni odveč tudi opozorilo  k pravočasnemu izpolnjevanju podatkov in prihodu na prireditveni prostor.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj