Policijska ura, vlomilci po 3 €!

0
5472

Z uvedbo policijske ure, zaradi koronavirusa, so številni podjetniki, najemniki, zaprli svoje lokale, a so vse bolj v nemilosti nepridipravov. Virus po Sloveniji očitno preganjamo, barab, ki povzročajo škodo manjšim podjetnikom, ki so že tako ostali brez dela in nekateri plačujejo najemnino, pa očitno ne.

V dolenjski prestolnici so spet aktivni nepridipravi, ki izkoristijo vsako priložnost in vlamljajo v lokale, in to v samem starem jedru Novega mesta, ki že tako buri duhove, pa čeprav je prenovljeno (žal, gospod župan, tako pač je).

In po naših informacijah je bilo v kratkem času vlomljeno v enega izmed lokalov že dvakrat. Nastalo škodo pa največkrat krije lastnik oz. najemnik lokala. Pri zadnjem vlomu je storilec odtujil pičle 3 evre! A pri tem svojem dejanju je povzročil precej večjo škodo na zunanjosti objekta in inventarju v objektu.

In Novo mesto, ki sploh ni veliko mesto, bi takšne barabe lahko hitro odkrilo in kaznovalo, še sploh, če je t.i. policijska ura. Je pa res, da imajo policisti PU Nm veliko dela tudi z ostalimi zadevami in ne samo korona ukrepi, tukaj so še vedno ‘naši’, pa meja, tihotapci, ilegalci, ….

Omejitev gibanja bo marsikateremu oškodovanemu podjetniku prekipela in bom sam nadziral svoj lokal, pa čeprav dejavnosti ne more opravljati. Vsekakor ne bo dopustil, da se mu povzroča nadaljnja škoda.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj