petek, 29 marca, 2024
DomaKronikaPonekod drsi. S ceste v drevo

Ponekod drsi. S ceste v drevo

Ob 16.56 uri je na cesti med naseljema Mali Slatnik in Križe, občina Novo mesto, osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v drevo. V nesreči je bila poškodovana ena oseba. Posredovali so gasilci GRC Novo mesto so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka in vozilo umaknili z vozišča. Policisti so ugotovili, da je 50-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Lažje poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so še ugotovili, da je imel v litru izdihanega zraka 0,61 miligramov alkohola. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Ob 19.18  uri je na cesti Podturn–Črnomelj, pri naselju Srednja vas, občina Semič, osebno vozilo zapeljalo s ceste in obstala ob potoku. Gasilci PGD Črnomelj so razsvetlili kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč policiji in postavili lovilna črevesa na gladino potoka. V nesreči se ni nihče poškodoval.

V nedeljo ob 5.44 se je na Strmi poti v Novem mestu med posipavanjem poti prevrnil komunalni traktor s plugom. Gasilci GRC Novo mesto so traktor postavili na kolesa in nevtralizirali razlite motorne tekočine. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča