četrtek, 18 aprila, 2024
DomaKronikaPoškodovan motorist, nesreča v vinogradu, gorelo

Poškodovan motorist, nesreča v vinogradu, gorelo

Ob 11.34 uri sta na regionalni cesti Črnomelj—Črmošnjice, pri naselju Lokve, občina Črnomelj, trčila motorno kolo in osebno vozilo. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj dogodka in pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe, ki je bila prepeljana v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 15.25 se je v kraju Bošt pri Bizeljskem, občina Brežice, pri delu v vinogradu poškodovala oseba. Ekipa NMP Brežice je poškodovano osebo oskrbela na kraju in jo pripravila na prevoz s helikopterjem. Helikopter SV je v spremstvu dežurne ekipe HNMP prepeljal poškodovanca v UKC Ljubljana.

Požari v naravi oziroma na prostem

18. 3. 2023 ob 11.38 je pri naselju Mihovica, občina Šentjernej, gorela suha trava in podrast. Gasilci PGD Šentjernej so pogasili požar na površini okoli 300 kvadratnih metrov.

18. 3. 2023 ob 15.03 je v naselju Medvedjek, občina Trebnje, gorela suha trava. Gasilci PGD Veliki Gaber so pogasili požar na površini okoli 200 kvadratnih metrov.

18. 3. 2023 ob 16.04 so v ulici Pie in Pina Mlakarja v Novem mestu, gorele ciprese. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar, ki je iz cipres razširil še na 20 kvadratnih metrov suhe trave in podrasti.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča