Poslovil se je borec, poslovil se je Nejc

0
65533

Uf, ti življenje, ki si tako kruto, prekruto. Poslovil se je Nejc, mladenič, ki je premagal več usodnih obolenj, a se je v zadnjih mesecih soočal z najhujšo. Bil je pravi borec, ni se vdal, in tudi Vi, spoštovani bralci, krvodajalci, ste imeli neverjetno srce in kri za Nejca. Za Vaše dejanje iskrena hvala.

Nejca osebno nisem spoznal, a sem vedel kdo je. Bil je…in bo za mene vedno Nejc, mladenič, ki se je soočil z vso zahrbtnostjo človeškega ustroja. Prav omenjeno je Nejc večkrat premagal, vztrajal. Kakšna volja, želja po življenju… težko to opišem, ker se s tem še nisem soočil.

Nejc, ki se je sam s svojimi najbližjimi v preteklosti večkrat soočil z datumom slovesa, je/so slednje večkrat premagal/li. Nejc se s svojo voljo s tem ni nikoli sprijaznil in ta datum večkrat premaknil oz. premagal nemogoče. Kakšno moč mora imeti človek, da to premore?!

A vsekakor ni pošteno, da mladi odhajajo. Znal je trpeti in živeti, bil je mladenič, neverjetni borec, za vse, ki ste ga poznali, imeli radi in za vse krvodajalce, ki ste se nesebično odzvali na pomoč. Iskrena hvala Vsem in naj bo NEJCU LEPO.

Nejc je bil borec, ki se je boril in večkrat zahrbtne bitke dobil. A tokrat si je ‘dovolil počitek,’ ki mu ga Vsi privoščimo.

Z vsem spoštovanjem, Robi