četrtek, 28 marca, 2024
DomaGospodarstvoPostani Barcaffè TikTok ambasador

Postani Barcaffè TikTok ambasador

Sanjska služba za vse navdušence TikToka. Ustvarjalci vsebin pozor! Barcaffè bo izbral dva navdušenca TikToka, ki bosta skrbela za Barcaffèjev nastop na TikToku. Ne čakaj, prijave so odprte!

Si želiš v času, ki ga preživiš na TikToku, tudi kaj zaslužiti? Še več, si predstavljaš, da si plačan, da uresničiš svoj bucket list in piješ najboljšo kavo? Barcaffè išče dva ambasadorja moškega in ženskega, predstavnika Slovenije in Hrvaške, ki bosta vodila njihov profil na TikToku ter skrbela za izvirne in navdušujoče TikTok izzive. Če si ljubitelj kofetkanja in tiktokanja, ne razmišljaj dvakrat in se prijavi!

Morda je to prava priložnost in odskočna deska v svet influencanja, ki te bo za zmeraj popeljala med znane obraze, predvsem pa boš ustvaril spomine, ki jih boš z nasmehom na obrazu delil svojim prihodnjim generacijam. Prijave potekajo na spletnem mestu Barcaffè do 27. februarja 2023. Svojo prijavo lahko s predstavitvenim videom oddaš na spletni strani Barcaffè vse do vključno 27. februarja 2023. Več informacij najdeš tukaj: getgoing.barcaffe.si.

Par, ki mu bo uspelo dobiti to delo, bo v svojem sanjskem poklicu lahko užival do konca leta 2023, a nikoli ne veš, kaj ti prinesejo nove izkušnje in poznanstva, ki jih boš pridobil ob tej enkratni izkušnji.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča