petek, 29 marca, 2024
DomaLokalnoPovabilo v Klub poslovne odličnosti

Povabilo v Klub poslovne odličnosti

Za nami je leto, ki ga v začetku leta 2020 prav gotovo nismo pričakovali. Naš klub je praznoval 20. letnico delovanja, ki smo jo obeležili naprej na jubilejni skupščini in nato še s pohodom na Mirno goro kjer raste naša Klubska lipa. To sta dva izmed peščice dogodkov, ki smo jih v lanskem letu lahko izvedli v živo. Kljub trdno zastavljenim ciljem in pripravljenemu načrtu dela ter časovnici dogodkov, nam je epidemija novega koronavisa, tako kot vsem ostalim, postavila situacijo na glavo in morali smo se začeti prilagajati vsem predpisom in novemu načinu življenja. Kljub vsemu se nismo pustili čakati na boljše čase, ampak smo naše dogodke postavili v virtualni svet. Tudi naša zadnja skupščina se je prvič odkar klub deluje zaključila preko dopisne seje. 

Ob vsem tem pa nas veseli dejstvo, da se člani zelo hitro učimo, smo se pripravljeni učiti in predvsem, da ne obupamo.

Vsa leta smo bili usmerjeni k organizaciji strokovnih izobraževanj, delavnic, druženju, športnim dejavnostim ter humanitarnosti. Naš cilj ostaja enak tudi za naprej. Trenutno kot kaže še vedno preko aplikacij za videokonference, srčno pa upamo, da čim prej tudi v živo. 

O vseh začrtanih aktivnostih in dogodkih vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani, Facebook profilu in na vaš elektronski naslov.

Za člane je udeležba na dogodkih brezplačna oziroma ugodnejša, zato mi dovolite, da vas prijazno vabim k članstvu v našem Klubu.

Pridružite se nam in z nami ustvarjajte poslovno odličnost prihodnosti. Pišite nam na ktpsdbk@gmail.com, da izpolnete pristopno izjavo. Članarino, ki znaša samo 20 €, poravnate na TRR račun št. SI 56  6100 0001 0955 818, in sicer najkasneje do 31. marca 2021.

Vsi člani Kluba prejmete tudi člansko izkaznico s katero lahko uveljavljate popuste pri naših donatorjih, ki jih najdete na naši spletni strani.

Dobrodošli, Maja Fink, predsednica Kluba

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča