POZIV OČIVIDCEM: Trčil v peško in odpeljal

0
3985

Nekaj po 6. uri so bili policisti PU Nm obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo žensko, ki se je poškodovala v prometni nesreči. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih naj bi se nesreča zgodila okoli 5. ure v Kandijskem krožišču, ko je prečkala cesto na prehodu za pešce, vanjo pa naj bi trčil večji avtomobil in po trčenju nadaljeval z vožnjo. Policisti PP Novo mesto zaradi razjasnitev okoliščin pozivajo voznika osebnega avtomobila, udeleženega v nesreči in vse, ki so nesrečo videli, da pokličejo na številko 113.

(foto: arhiv DolenjskaNews)

Kršitelju zasegli avtomobil

Policisti PP Novo mesto so okoli 20.30 na Seidlovi cesti ustavili voznika osebnega avtomobila Volkswagen golf. Med postopkom so ugotovili, da 89-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,24 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli, izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Vlomi in tatvine

Med 29. 7. in 30. 7. je na parkirnem prostoru v Črnomlju nekdo iz odklenjenega rezervoarja tovornega vozila in traktorja odtujil okoli 280 litrov goriva.

S pašnika na Uršnih selih je med 31. 7. in 1. 8. neznanec odtujil električnega pastirja in sončno celico. Lastnika je oškodoval za okoli 800 evrov.

V Novem mestu je med 31. 7. in 1. 8. nekdo z njive odtujil zelenjavo in povzročil za okoli 100 evrov škode.

Med 31. 7. in 1. 8. je z delovišča v Straži neznanec odtujil sto opažnih plošč.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj