Prazna luna in vpliv

0
208

Pred kratkim smo občudovali superluno, danes ob 13.18 uri pa je nastopila prazna luna oz. mlaj. To je dober dan za tveganja, izzive, tekmovanja, šport, igre, prošnje, usluge, užitke. Je pa tudi slab dan za materialne zadeve, podpis pogodbe, organiziranje, kirurške posege

Kako vpliva na naše razpoloženje?
Luna se zadržuje v istem znaku kot Sonce. Ta združena energija nam daje veliko nove moči – zato smo nemirni, iščemo zabavo, vleče nas ven. Lažje začnemo z novim delom, se lotimo novih projektov in stvari, ki smo jih že dolgo odlagali. Dogovarjamo se za poslovne zmenke ali družabne prireditve, lotimo se velikega čiščenja.

Včasih se njuna združena moč izrazi tudi negativno; skozi jezo, agresijo in celo krutost. Naši instinkti so povečani, imamo večji apetit. Občutimo lahko tesnobo, depresijo ali samo nerazložljivo nezadovoljstvo.
To je dobro obdobje za začetek česarkoli novega (tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu), saj se nam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej.

Ko Luna raste – od prazne do polne Lune – je čustveno obdobje, čas za duhovne, spiritualne in ljubezenske zadeve. V tem času je tudi priporočljivo striženje las.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj