Prazniki z vrhunskimi vini Vinske kleti Colnar

0
536

Ni lepšega kot praznike, ki so pred nami, preživeti z družino, prijatelji. Že tradicionalno si ob takšnih priložnostih privoščimo tako imenovani razvajalni kulinarični program. Kar je prav. Poleg izvrstnih jedi, pa se prileže tudi vrhunska vinska kapljica. In čemu bi brbončice pustili ravnodušne? 🙂

Vinska klet Colnar, družinska klet s Trške gore nad Novim mestom, vam ponuja odlična vina, ki bodo obogatila vaše gastronomske užitke, utrjevala družinske vezi in tkala prijateljstva.

Življenje je tako unikatno kot trtna vitica, ki navdušuje s svojo prepletenostjo, tako kot so naše življenjske zgodbe. In vsi s svojim mehurčkom tvorimo celoto sobivanja. Veliko nas je, po vsem svetu, vsak s svojo zgodbo, željami.

In naj bodo mehurčki pozitivnih želja popotnica v 2021. Na tisoče okusnih, razvajalnih, vas čaka v vrhunski penini Colnar. V vinski kleti Colnar po klasični metodi pridelujejo penino brut natur iz avtohtone dolenjske sorte Kraljevina, ki je zori na kvasovkah najmanj 30 mesecev.

Dovolite sebi in ponudite svojim živahne drobne mehurčke. Naj vas zapeljiva vonj in okus citrusov, zelenega jabolka in krušne skorje popeljeta v lepo prihodnost.

Penino Vinske kleti Colnar lahko poleg njihovih ostalih odličnih vin naročite na 031 288 724, ali v spletni trgovini: www.colnar.si/trgovina

Naj bodo prazniki, prazniki življenja s spoštovanjem preteklosti in navdihom, voljo, zaupanjem ter ljubeznijo v prihodnosti. Vse dobro in na zdravje v 2021.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj