Prehitri 81-letni voznik, še en vlom

0
835

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 195 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in štiri prometne
nesreče, v kateri je nastala premoženjska škoda. Zasegli so vozila trem kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin. Posredovali so zaradi požara.

Neprilagojena hitrost

Krški policisti so bili nekaj po 9. uri obveščeni o prometni nesreči v Straži pri Raki. Opraviili so ogled in ugotovili, da je 81-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad
vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. Lažje poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v brežiško bolnišnico.

Okoli 10. ure je pri Uršnih Selih 31-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trči v skalo. Voznik se je v nesreči lažje poškodoval.

Vlom

Med 27. 1. in 30. 1. je v kraju Hmeljčič nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil dva televizijska sprejemnika, kosilnico in suhomesnate izdelke. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 2500 evrov.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj