Prestižni priznanji za CargoX

0
653

Slovenski (seveda tudi dolenjski) CargoX (prej tudi 45HC) je kot startup razvilo spletno platformo za enostavno rezerviranje kontejnerjev, ki podjetjem omogoča rezervacijo kontejnerskega transporta v zgolj 60 sekundah. In s svojo razvito inovativnostjo že uspelo prepričati številne. Dve priznanji oz. nagradi za tehnologijo in inovativnost so danes prejeli v Dubaju.

Strokovnjaki, uporabniki in analitiki po vsem svetu so na podelitvi nagrad za odličnost Transport & Logistika na Bližnjem vzhodu (TLME) izglasovali tehnologijo CargoX za najbolj inovativno rešitev 2019 in Blockchain inovacijo leta 2019.

Platforma CargoX je zmagala v kategoriji najbolj inovativna rešitev 2019 za pomorski tovor proti Tradelensu Maersk / IBM, sledenje zabojnikov Traxens CMA CGM, Boxbay Jebel Ali Terminal 4 s DP World in Maqta Gateway (MARSA). CargoX je slavil tudi v kategoriji Blockchain Inovacija leta 2019.

Nagrade za odličnost Transport & Logistika na Bližnjem vzhodu (TLME) so v Dubaju pripravili drugič. Letošnji dogodek je bil večji, boljši in poglobljen, saj se ga je udeležilo več kot 550 gostov iz vseh segmentov ladijskega prometa in logistike.

(foto: CargoX)