Prestregli 20 ilegalcev, nesreča in močno opita

0
2508

Policisti PP Krško so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Orehovca izsledili in prijeli dvajset državljanov Pakistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Prometna nesreča v Pijavicah

O prometni nesreči v Pijavicah na območju PP Sevnica so bili policisti obveščeni okoli 18.30. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 62-letni voznik. Oba voznika in 22-letno potnico v vozilu povzročitelja so reševalci oskrbeli, utrpeli naj bi lažje poškodbe. Povzročitelji nesreče bodo policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Voznica z 1,9 promili alkohola

Brežiški policisti so okoli 15.30 v Brežicah zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznico osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da je 54-letna voznica pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imela 0,90 miligramov alkohola (1,9 g/kg). Odpeljali so jo v prostore za pridržanje, ji odvzeli vozniško dovoljenje in o kršitvi seznanili sodišče, so še sporočili s PU Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj