ponedeljek, 4 marca, 2024
DomaKronikaPrestregli 20 ilegalcev, nesreča in močno opita

Prestregli 20 ilegalcev, nesreča in močno opita

Policisti PP Krško so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Orehovca izsledili in prijeli dvajset državljanov Pakistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Prometna nesreča v Pijavicah

O prometni nesreči v Pijavicah na območju PP Sevnica so bili policisti obveščeni okoli 18.30. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je nesrečo povzročil 22-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 62-letni voznik. Oba voznika in 22-letno potnico v vozilu povzročitelja so reševalci oskrbeli, utrpeli naj bi lažje poškodbe. Povzročitelji nesreče bodo policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Voznica z 1,9 promili alkohola

Brežiški policisti so okoli 15.30 v Brežicah zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznico osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da je 54-letna voznica pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imela 0,90 miligramov alkohola (1,9 g/kg). Odpeljali so jo v prostore za pridržanje, ji odvzeli vozniško dovoljenje in o kršitvi seznanili sodišče, so še sporočili s PU Nm.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča