četrtek, 25 aprila, 2024
DomaLokalnoPreverite termine za testiranje v Nm in Šentjerneju

Preverite termine za testiranje v Nm in Šentjerneju

Zaradi večjega povpraševanja Zdravstveni dom Novo mesto s pomočjo dodatnih mobilnih ekip Ministrstva za zdravje organizira dodatne termine množičnega testiranja s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2.

Testiranje za splošno populacijo bo zunanji izvajalec izvajal ob torkih in četrtkih od 12.00 do 16.00 ure v Kulturnem centru Janeza Trdina v Novem mestu.

Zdravstveni dom Novo mesto pa bo še naprej izvajal testiranja po ustaljenem urniku (v Novem mestu ob ponedeljkih, sredah in petkih ter v Šentjerneju ob torkih in četrtkih).

 
V Splošni bolnišnici Novo mesto prav tako samoplačniško testirajo s hitrimi testi (cena je 15 EUR), samoplačniško testiranje s PCR testi (cena je 94 EUR) in samoplačniško testiranje za protitelesa, s katerimi ugotavljajo prebolevnost koronavirusne bolezni v preteklosti (cena je 20 EUR).
Testiranja opravljajo v stari (rumeni) interni stavbe bolnišnice. Na odvzem se lahko naročite na elektronski naslov: alenka.andolsek@sb-nm.si ali po telefonu na številko: 07 39 16 502 vsak dan med 8.00 in 14.00.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča