sobota, 18 maja, 2024
DomaKronikaPrevidno, vlomilci niso na počitnicah

Previdno, vlomilci niso na počitnicah

V Mirni Peči je med 10. 7. in 20. 7. nekdo poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V objekt mu ni uspelo priti, zaradi poškodbe vrat pa je nastalo za okoli 1.000 evrov škode.

V Novem mestu je med 24. 7. in 28. 7. neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Odtujil ni ničesar, nastala je le škoda, povzročena z vlomom.

V noči na 29. 7. je v Žužemberku nekdo skozi vrata vlomil v objekt in odtujil zlat nakit. Okoliščine policisti še preiskujejo.

V kraju Lomno na območju PP Krško je med 15. 7. in 29. 7. neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil pralni stroj, mizo, stole, več kosov električnega rožnega orodja, kompresor, kosilnico in bakrene žlebove. Lastnike je storilec oškodoval za okoli 4.600 evrov.

Z dvorišča nenaseljene stanovanjske hiše v kraju Hom na območju Trebnjega je nekdo odtujil traktor znamke Tomo Vinković 730, modre barve, tračni obračalnik, kosilnico in cepilec za drva. Lastnika je oškodoval za okoli 6.000 evrov.

V kraju Razbore na območju PP Trebnje je med 23. 7. in 30. 7. neznanec vlomil v počitniško hišo in odtujil dve puški in suhomesnate izdelke. Z vlomom in tatvino je lastnike oškodoval za 3.500 evrov.

V Mrtvicah na območju PP Krško so v noči na 30. 7. neznanci z njive izkopali in odtujili okoli 300 kg krompirja.

Poškodovanje tuje stvari

Na parkirnem prostoru stanovanjskega bloka v Šentjerneju je v noči na 29. 7. nekdo poškodoval osebni avtomobil in povzročil za okoli 500 evrov škode.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča