Pri Karteljevem trije poškodovani

0
5194

Ob 16.58 uri se je na avtocesti pred pokritim vkopom Karteljevo v smeri Novega mesta, občina Novo mesto, zgodila prometna nesreča. Osebno vozilo je trčilo v odbojno ograjo. Posredovali so gasilci GRC Novo mesto. Reševalci nujne  medicinske pomoči ZD Novo mesto so tri poškodovane osebe odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, poroča novomeški Regijski center za obveščanje. Voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v varovalno ograjo. Lažje poškodovanega 33-letnega voznika, lažje poškodovano 29-letno potnico in otroka so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju bodo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Otrok nenadoma stekel na cesto

Nekaj pred 20. uro smo bili obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo huje poškodovano deklico, ki naj bi jo zbil osebni avtomobil. Policisti so
ugotovili, da se je nesreča zgodila na območju Mačkovca pri Dvoru, kjer je 60-letni voznik osebnega avtomobila trčil v deklico, ki je nenadoma stekla na cesto. Okoliščine nesreče policisti še preverjajo.

Povzročiteljico nesreče izsledili

Brežiški policisti so bili nekaj pred 14. uro obveščeni o prometni nesreči na cesti med Dečnim selom in Sromljami, kjer naj bi eden od udeležencev po trčenju odpeljal s kraja nesreče. Opravili so ogled, zbrali obvestila in na podlagi ugotovitev 31-letno voznico izsledili. Lažje poškodovanega 27-letnega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti so ugotovili, da je voznica zaradi vožnje po levi strani vozišča trčila v avtomobil 27-letnega voznika. Zaradi kršitev cestno prometnih predpisov bodo uvedli prekrškovni postopek.

Prometna nesreča pri Griču

Nekaj po 19. uri sta v semaforiziranem križišču Na Griču (PP Brežice) trčila osebno in reševalno vozilo. Po prvih ugotovitvah je voznik
reševalnega vozila na interventni vožnji zapeljal v križišče ob rdeči luči na semaforju in zaprl pot 21-letnemu vozniku osebnega avtomobila. Voznik osebnega avtomobila se je v nesreči lažje poškodoval. Povzročitelju nesreče bodo policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog, so sporočili s PU Nm.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj