petek, 19 aprila, 2024
DomaKronikaPri Vinji vasi 20 - letnik s ceste

Pri Vinji vasi 20 – letnik s ceste

Ob 15.43 uri se je na glavni cesti Novo mesto – Metlika, pri Vinji vasi, zgodila prometna nesreča. Voznik z osebnim vozilom je zapeljal s ceste in se večkrat prevrnil po brežini. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega voznika oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, vozilo povlekli do cestišča, ga z avtodvigalom postavili na kolesa ter pomagali policiji in reševalcem.

Policisti PP Novo mesto so opravili ogled in ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad
vozilom, se večkrat prevrnil in obstal na strehi na bližnjem travniku. Lažje poškodovanega 20-letnega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti mu bodo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Ob 17.32 je na Topliški cesti v Novem mestu na parkirnem prostoru gorelo osebno vozilo. Manjši požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča