petek, 19 aprila, 2024
DomaKronikaPri Zemuniku huda nesreča

Pri Zemuniku huda nesreča

Huda prometna nesreča, ki se je okoli 12. ure zgodila v podvozu pri kraju Donji Zemunik nedaleč od Zadra, je zahtevala življenja treh potnic iz osebnega vozila z ljubljanskimi registrskimi oznakami. Hrvaški mediji so sprva poročali, da so umrle Slovenke, po najnovejših informacijah pa naj bi šlo za Slovenko in Hrvatici. Njihov osebni avto naj bi nenadoma zavil na nasprotni levi pas, po katerem se je s tovornjakom pripeljal hrvaški državljan, ob trku je avtomobil odbilo v zid.

Danes okoli 12. ure se je na županijski cesti ŽC-422 blizu podvoza v Donjem Zemuniku zgodila prometna nesreča s smrtnimi žrtvami, v kateri sta bila po prvih informacijah udeležena osebno vozilo in tovornjak. Na teren so bile takoj po prijavi napotene vse dežurne službe,” so sporočili z zadrske policijske uprave.

V prometni nesreči osebnega avtomobila z ljubljanskimi registrskimi oznakami in tovornjaka z zadrskimi registrskimi oznakami so umrle tri ženske,” je dejal državni tožilec v Zadru Denis Sokol. Dodal je, da je osebni avto nenadoma zavil na nasprotni levi pas, po katerem se je pripeljal hrvaški državljan, ob trku pa je avtomobil odbilo v zid. Po zadnjih informacijah so umrle 66-letna slovenska državljanka ter Hrvatici, stari 61 in 55 let.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča