sreda, 24 aprila, 2024
DomaLokalnoPridi in povej na glas

Pridi in povej na glas

Pridi in povej na glas, česa v Posavju ni, pa bi si želel/-a imeti!

Eno izmed osnovnih poslanstev mladinskih centrov je tudi podpora pri aktivni participaciji, ki jo lahko opredelimo kot aktivno sodelovanje mladih pri sprejemanju odločitev o katerikoli zadevi na področju izobraževanja, kulture, športa, itd. Pomembno je, da vplivajo na oblikovanje in spreminjanje družbe. Družbeno angažiranost mladih lahko povečamo z večjim sodelovanjem v organizacijah v mladinskem sektorju.

V Mladinskem centru Brežice v sklopu projekta MI! – mladinski inkubator pripravljamo delavnico na temo Strategija mladih in mladinske politike v Posavski regiji.

Prva bo izvedena že ta četrtek, 1.7.2021 ob 18:00 v MC Brežice, in je namenjena vsem mladim, med 15 in 29 let, ki prihajajo iz Posavja. Druga delavnica bo sklepna, in sicer v petek, 2.7.2021 ob 17.30, takrat se bodo z mladimi in predstavniki organizacij, ki delujejo za mlade, pokomentirali priporočeni ukrepi. Ker si želimo slišati vaše zamisli, vas vabimo, da se nam pridružite!

Delavnice bo vodila Maja Drobne, ki ima ogromno izkušenj s področja mladinskega dela in s pripravo strategij za mlade. Zdaj imaš priložnost, da vplivaš na dogajanje v Posavju.
Potrdilo udeležbe na: mi@zptm.si

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča