sobota, 20 aprila, 2024
DomaKronikaPrijeli tatico, tatovi žlebov, lovske puške, brusilke

Prijeli tatico, tatovi žlebov, lovske puške, brusilke

Policiste PP Novo mesto so 17. 3. okoli 8.30 poklicali na pomoč iz prodajalne v Novem mestu, kjer naj bi neznanka ukradla več artiklov in pobegnila s kraja. Na podlagi opisa vozila so 26-letno osumljenko izsledili in prijeli na območju Brezja. Zasegli so ji ukradene artikle in vrnili osebju prodajalne. Ovadili jo bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja tatvine.

Vlomi in tatvine

Na dvorišču stanovanjske hiše v Velikem Gabru je v noči na 17. 3. neznanec vlomil v osebni avtomobil in odtujil lovsko puško z daljnogledom in dve ročni svetilki. Lastnika je oškodoval za okoli 3100 evrov. Okoliščine policisti še preiskujejo.

V kraju Trščina na območju PP Sevnica je med 15. 3. in 17. 3. nekdo s streh dveh počitniških hiš odtujil okoli 20 metrov bakrenih žlebov in cevi. Škode je za okoli 900 evrov.

Iz odklenjenega gospodarskega objekta na območju Slogonskega (PP Brežice) je v noči na 17. 3. nekdo odtujil motorno žago, kotno brusilko in laserski merilnik. Lastnika je oškodoval za okoli 1200 evrov.

Pošteni najditelj

Policiste PP Metlika je dopoldne občanka obvestila, da je na bankomatu v Metliki opravila dvig denarja in ga pozabila vzeti iz reže. Ko se je kasneje vrnila denarja ni bilo več. Kaj kmalu je na policijsko postajo poklical občan in povedal, da je na bankomatu našel denar. Pošteni najditelj je denar predal občanki.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča