Prijeli tatu kolesa, pijan v ograjo, iz skrinje odnesli meso

Prijeli tatu kolesa, pijan v ograjo, iz skrinje odnesli meso

-
0 639

Poročilo PU Nm: v torek nekaj pred 19. uro je takrat še neznani storilec odpeljal kolo izpred
trgovine Mercator v novomeškem Bršljinu, kjer ga je pustil oškodovanec, ki je šel po nakupih. Policisti so s pomočjo oškodovanca in zasebno varnostne službe dobre pol ure po prijavi prijeli 23-letnika iz okolice Novega mesta, pri katerem so našli tudi kolo. Kolo so vrnili lastniku, 23-letnika pa povabili na pogovor na policijsko postajo, saj ga bodo ovadili zaradi tatvine.

Iz skrinje ukradi meso

Črnomaljski policisti so opravili ogled kraja tatvine v Zgornjih Gorenjcih, kjer so ugotovili, da so neznanci v zadnjih dveh dneh iz skrinje v garaži odnesli nekaj več kot 10 kg zamrznjene govedine in perutnine ter nekaj
litrov vložene zelenjave.

Pijan se je zaletel v ograjo

Okoli 22.20 ure se je na avtocesti Novo meto – Ljubljana, pri odcepu za Mirno Peč, v drsno varovalno ograjo zaletel 33-letnik iz okolice Trebnjega. Na ograji je naredil za nekaj tisoč evrov škode, povzročitelja pa so z reševalnim vozilom odpeljali v novomeško bolnišnico. Policisti domnevajo, da je do nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, povezane z ugotovljeno stopnjo alkohola v izdihanem zraku – 0,95 mg/l!