sobota, 20 aprila, 2024
DomaGospodarstvoPrimerjam.si in mojstri iz JV Slovenije

Primerjam.si in mojstri iz JV Slovenije

Uporabniki Primerjam.si so šestič zapored izbrali najboljše slovenske mojstre in podjetja za dom in posel. Takšnih, ki so si prislužili naziv “Izbor strank 2021”, je bilo letos 190. Najboljše med najboljšimi je Primerjam.si dodatno nagradil s priznanjem Top 50.

Vsak dan na Primerjam.si na stotine Slovencev odda povpraševanje po različnih storitvah za dom. Vsa ta povpraševanja gredo k več kot 2000 preverjenim in zaupanja vrednim obrtnikom in podjetnikom, ki so se odločili za lažji način pridobivanja  strank.

“Primerjam.si je učinkovit način, kako stopit v kontakt s potencialnimi kupci,” pravi Peter Štremberger iz dolenjskega podjetja Vodateh, ki se je drugo leto zapored uvrstilo med najboljših 50. “Vsako leto okrog novega leta se prav veselimo razglasitve. Nagrada in zadovoljstvo uporabnikov nam veliko pomeni, ker je to za nas potrditev, da smo na pravi poti. Tudi zato, ker to opazijo tudi potencialne nove stranke.”

Kdo so najboljši mojstri iz JV Slovenije?

DANILO BAHOR s.p.
Križevska vas 66, 8330 Križevska vas
Storitve: urejanje dvorišč in okolice
Ocena: 4,5
Komentar stranke: “Živo mejo nam je uredil Danilo Bahor s.p. Svoje delo je opravil v roku ter tako, kot je bilo dogovorjeno. Priporočam.” — Marija V.

KNK JERNEJ KOŠIR S.P.
Rašica 81, 1315 Velike Lašče
Storitve: klimatske naprave
Ocena: 4,9
Komentar stranke:”Izbrali smo KNK JERNEJ KOŠIR S.P. Ponudnik se je držal rokov, cena odlična, kakovost montaže odlična.” — Jana B.

NIX d.o.o.
Stranska vas pri Semiču 5, 8333 Semič
Storitve: toplotne črpalke
Ocena: 4,7
Komentar stranke: “Cena je bila takšna kot smo se dogovorili.Vsi zaposleni v podjetju NIX so prijazni in strokovni.Zahvaljujem se jim za strokovno opravljeno delo.” — Milena K.

ARTLAS Dejan Šterk s.p.
Bezgova pot 5, 1330 Kočevje
Storitve: polaganje talnih oblog
Ocena: 4,8
Komentar stranke: “Zelo hitro so se odzvali. Vse je potekalo po dogovoru. Delo so opravili kvalitetno. Zelo zadovoljen sem bil tudi s ceno.” — Tomaž Š.

KIP KOP d.o.o.
Gradac 104, 8332 Gradac
Storitve: garažna vrata
Ocena: 4,6
Komentar stranke: “Že pri samih meritvah sem prejel dovolj strokovnih nasvetov, tako da sem se potem odločil za njih tudi zaradi cene, ki je bila ugodna. Ponudnik KIP KOP d.o.o. se je držal rokov in cene. Montaža je bila strokovna in celo pred dogovorjenim rokom. Hvala KIP KO. Upam, da bomo še sodelovali.” — Slavko M.

M.B. METAL, Mihael Brlogar s.p.
Vrhje 23, 8258 Vrhje
Storitve: ograje
Ocena: 5,0
Komentar stranke: “Ponudnik je bil eden boljših kadarkoli. Roki zelo kratki, kvaliteta produkta perfektna. Še 1x bi se odločili za tega izvajalca.” — Marjana M. Z.

VODATEH d.o.o.
Roje 10, 8310 Roje
Storitve: čistilne naprave
Ocena: 4,7
Komentar stranke: “So zelo prilagodljivi in se držijo rokov. Na razpolago za vprašanja in svetovanje. Izbrali smo VODATEH d.o.o.” — Natalija K.

Vsak 10. Slovenec išče mojstra na Primerjam.si

Vsakokrat, kadar še nimamo izbranega izvajalca, poiščemo mojstra na Primerjam.si. Doslej smo tam poiskali že geodeta, keramičarja, izdelovalca žlebov in knauferja. Imamo odlične izkušnje – ugodno, vedno v dogovorjenem roku in dobro izdelano. Doslej sami odlični mojstri,” je  z delovanjem spletne platforme zadovoljen uporabnik Primož Ožvald.

Povpraševanje po obrtniških storitvah v letu 2021 je v primerjavi z 2020 poraslo za več kot 10 odstotkov. Najbolj iskani so krovci, toplotne črpalke, sončne elektrarne, okna, ter podjetja za gradnjo in prenovo. Najbolj je lani poskočilo zanimanje po storitvah asfaltiranja. Med ostalimi  storitvami opazno narašča povpraševanje po cateringu. Pojavljajo se tudi številne druge neizkoriščene priložnosti za podjetja, ki si želijo stalnega dotoka novih strank ali pa hočejo le premostiti obdobja, ko je dela manj.

Primerjam.si je vodilni slovenski portal za povezovanje iskalcev in ponudnikov storitev za dom in posel. Z njimi sodeluje že prek 1000 izvajalcev iz vse Slovenije, vsak mesec do kvalitetnega mojstra pomagajo prek 6000 Slovencem. Svoje storitve nudijo tudi na Hrvaškem, v Romuniji, na Madžarskem in v Južni Afriki.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča