petek, 19 aprila, 2024
DomaLokalnoPrva letos. Trka tudi pri Vas? :)

Prva letos. Trka tudi pri Vas? :)

Prva polna luna v letu 2023 pade v vodno, intuitivno znamenje raka in bo nastopila 8 minut po polnoči oz. na začetku sobote, 7. januarja. Mit pravi, da je majhen rak branil svoje prijatelje, morska bitja, v pogumnem boju. Čeprav je pri tem izgubil življenje, je bil njegov spomin vtisnjen med zvezde kot opomin na njegov pogum, zvestobo in pripravljenost zaščititi tiste, ki jih je imel rad.

Kadarkoli je energija raka močna, kot je sedaj pod to januarsko polno luno, se spomnimo na lasten pogum, zvestobo in pripravljenost zaščititi tiste, ki jih imamo radi. Morda bomo morali na nek način izvajati te veščine ali se spomniti, da jih imamo.

Energija raka je pogosto prikazana kot mehka in občutljiva, vendar je v njej tudi nekaj divjega. Ostrost, ki nam omogoča, da vstanemo in zaščitimo vse, kar imamo radi in za kar nam je mar.

Ker se ta polna luna aktivira ravno sredi retrogradnega Marsa in Merkurja, lahko precej dvigne raven napetosti. Tako retrogradni Mars kot Merkur sta zahtevna kombinacija, kjer se lahko počutimo zataknjene, meglene in zmedene. Naši misli se morda ponavljajo ali pa nam je težko iti naprej. Morda se nam celo zdi, da moramo za vsak korak naprej narediti nekaj korakov nazaj.

Ta meglena in počasna energija se lahko med to polno luno zdi še posebej zadušljiva ali neprijetna, vendar lahko pomaga, če se je zavedate. Ne pritiskajte nase, da bi sedaj sprejemali pomembne odločitve ali se za nekaj zavezovali, osvobodite se pričakovanja, da morate vedeti vse odgovore. (foreverconscious.com)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča