Rajović do druge etapne zmage za Adrio Mobil

Rajović do druge etapne zmage za Adrio Mobil

-
0 61

Četrto etapo na dirki CRO race od Starigrada do Crikvenice je dobil Dušan Rajović (Adria Mobil)! Na izredno tehnično zahtevnem finalu je bil najspretnejši in na koncu najhitrejši in po Marku Kumpu dosegel drugo etapno zmago za Adrio Mobil na tej dirki. V vodstvu ostaja Kazahstanec Yevgeniy Gidich iz ekipe Astana Pro Team.

Na dokaj nezahtevni četrti etapi se ni dogajalo nič pretresljivega. Po tradiciji se je kmalu po staru v beg podalo nekaj kolesarjev, katere je glavnina brez težav nadzirala. Ubežniki so bili ujeti na zaključnem krogu v Crikvenici. Sledil je velik boj ekip za pozicije, kajti cilj v Crikvenici je eden tehnično najbolj zahtevnih v vsej sezoni. To se je zavedala tudi Adria Mobil in Dušana Rajovića pripeljala do ugodnega položaja za sprint. Sam je zaključek izpeljal izredno pametno in tehnično dovršeno, skratka brez napak. Zanj je to že peta etapa v sezoni!

Dušan Rajović: “Danes sem užival na etapi. Bilo je lepo vreme brez vetra in brez stresa. Končnica je bila zahtevna, a sem se z malo sreče izognil vsem pastem. To je ena mojih zadnjih dirk  za Adrio Mobil in vesel sem da se poslavljam z etapno zmago.”

KK Adria Mobil
Foto: Mario Stiehl