Rockvizionar za Ice on fire

Rockvizionar za Ice on fire

-
0 59

V nedeljo, 19. maja, se je v Novi Gorici s podelitvijo nagrad Vizionarji zaključil festival mladinske kulture Vizije, ki odstira pogled v mladinsko ustvarjalnost na področju gledališke, lutkovne, glasbene in fotografske dejavnosti. Strokovne komisije so podelile sedem vizionarjev za gledališko in glasbeno ustvarjanje ter dva za fotografijo.

Na festivalu so se izkazali tudi mladi glasbeniki iz Hinj pri Žužemberku, skupina ICE ON FIRE je bila namreč izbrana za najboljšo rockovsko skupino in si s tem prislužila nagrado Rockvizionar.

Glasbena skupina »Ice on fire« je prepričala z izredno izpiljenim in dovršenim nastopom ter z avtorsko inventivno in aranžmajsko dodelano glasbo. Ponudili so izvedbeno izpiljen, homogen in celovit odrski nastop, s karizmatičnim frontmanom na čelu, ki popolnoma obvladuje oder in interpretacijo. Igrivo so prepletli pevčevo žarečo karizmo in urejeno kitarsko dvoigro. Vsi člani skupine lahkotno, a hkrati suvereno obvladujejo oder. Odlikuje jih glasbeno predan in iskren odrski nastop. In ne nazadnje: njihove avtorske skladbe imajo kaj povedati.