petek, 26 aprila, 2024
DomaŠportRokometaši Trima podprvaki!

Rokometaši Trima podprvaki!

Rokometna sezona v prvi slovenski ligi 2020/2021 je končana. Trebanjski levi oz. rokometaši Trima so z zmago nad Dobovo prvič postali državni podprvaki v zgodovini kluba in prišli do največjega klubskega uspeha!

RK Trimo Trebnje – MRD Dobova 31:25 (14:14)

Moštvo Uroša Zormana se je s tekmo proti Dobovi dokončno poslovilo od domače publike. Moštvo je za naslov državnega podprvaka, ki velja za največji uspeh v klubski zgodovini, trdo garalo skozi celotno sezono. Potrebno je bilo ogromno odrekanja, zmagovalne miselnosti in opravljenih napornih treningov. Celotna ekipa je verjela v uspeh, danes pa naslov državnega podprvaka tudi uradno potrdila, hkrati pa si zagotovila igranje v skupinskem delu EHF Lige.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Izjemno sem ponosen na igralce in celoten strokovni štab, ki je v tej sezoni dihal kot eno in verjel, da nam lahko uspe. Naslov državnega podprvaka, ki je največji uspeh v zgodovini kluba, je rezultat dobrega dela v tej sezoni.”

FANTJE, HVALA IN SREČNO!

Po koncu sezone se od trebanjskega dresa poslavlja šesterica igralcev. Igralsko pot bodo drugje nadaljevali vratar Aleksandar Tomić, levokrilni igralec Darko Cingesar, organizator igre Leon Rašo, levi zunanji Dino Hamidović ter levoroka Ozgur Sarak in letos posojeni član Dobove – Dean Šešić. Fantje, hvala in srečno!

(RK TRIMO Trebnje)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča