Ropar poškodoval voznico in pobegnil z njenim otrokom

Ropar poškodoval voznico in pobegnil z njenim otrokom

-
0 1065

31-letna občanka se je z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta na zadnjih sedežih sedela dva mlajša otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Hčerka voznice je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu, poroča 24ur.com

Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, pripetim v otroškem sedežu, odpeljal proti Zidanemu Mostu.

S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ker se je oklepala vozila, še vlekel za seboj. Policija ga je ustavila v Rimskih Toplicah in mu odvzela prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri pa na srečo ni bil nihče poškodovan.

53-moškega, doma z območja Zidanega Mostu, bo policija kazensko ovadila zaradi suma storitve več kaznivih dejanj, in sicer roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe.