Ropar poškodoval voznico in pobegnil z njenim otrokom

0
1068

31-letna občanka se je z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta na zadnjih sedežih sedela dva mlajša otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Hčerka voznice je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu, poroča 24ur.com

Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, pripetim v otroškem sedežu, odpeljal proti Zidanemu Mostu.

S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ker se je oklepala vozila, še vlekel za seboj. Policija ga je ustavila v Rimskih Toplicah in mu odvzela prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri pa na srečo ni bil nihče poškodovan.

53-moškega, doma z območja Zidanega Mostu, bo policija kazensko ovadila zaradi suma storitve več kaznivih dejanj, in sicer roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj