S ŠC Nm do uspešnega zaključka šolanja ali zamenjave poklica

S ŠC Nm do uspešnega zaključka šolanja ali zamenjave poklica

-
0 287

Ali bi radi zamenjali službo? Iščete drugo priložnost? Želite dokončati šolanje? Ste brezposelni, pa bi radi izpopolnili svoje znanje, da boste lahko dobili za vas primerno delo? Mi vam ponujamo rešitev! Izberite brezplačno učno pomoč ATENA. V Šolskem centru Novo mesto se lahko odločite za programe, kot so: elektrotehnik, farmacevtski tehnik, gradbeni, kemijski, kozmetični, lesarski ali logistični tehnik, predšolska vzgoja, strojni tehnik, tehnik računalništva in zdravstvena nega. Dokončate lahko tudi poklicno izobraževanje in postanete avtokaroserist, avtoserviser, bolničar–negovalec, elektrikar, izdelovalec oblačil, mehatronik operater, mizar, oblikovalec kovin–orodjar, računalnikar, tesar ali zidar. Več informacij na www.atena-v.si.

Vse programe vam bomo predstavili tudi na največjem kariernem sejmu na Dolenjskem, ki bo v četrtek, 18. aprila, od 10.00 do 17.00 v prostorih Univerze v Novem mestu (Na Loko 2, Novo Mesto). Na sejmu se bo skupno predstavilo 21 podjetij, obiskovalci pa boste lahko prisluhnili različnim predavanjem, povezanih s kariernimi odločitvami, prav tako se bodo lahko zaustavili na kateri od kariernih točkah, kjer bo mogoče dobiti podrobnejše informacije o možnostih zaposlovanja, izobraževanja in razvoju kariere. Vstop je prost.

Šolski center Novo mesto je javni zavod z zavestjo, da je poleg znanja pomembno mladim ponuditi tudi okolje, v katerem se bodo dobro počutili ter v katerem bodo suvereno in samostojno gradili svoje osebnosti, znali prepoznati svoje želje in si zadati cilje. Soustvarjajo šolo, ki je prepoznavna ne le po kvalitetnem podajanju znanja, ampak po posluhu za mlade, ki se pri njih izobražujejo za različne poklice. Prizadevajo si postati šola, ki jo odlikuje duh sodelovanja med učitelji in mladimi, saj se zavedajo, da le-tako lahko ustvarijo šolo učenja za življenje.