sobota, 18 maja, 2024
DomaKronikaS tovornjakom s ceste. Trčili dve osebni vozili

S tovornjakom s ceste. Trčili dve osebni vozili

Ob 14.07 uri je v naselju Dramlja, občina Brežice, tovorno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho na obdelovalno površino. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, preprečili iztekanje pogonskega goriva, preostalo gorivo prečrpali v namenske posode ter posuli razlite motorne tekočine in sanirali zemljino. V nesreči je bila poškodovana ena oseba, poroča brežiški Regijski center za obveščanje.

Ob 12.20 uri sta na cesti Metlika—Novo mesto pri naselju Hrast pri Jugorju, občina Metlika, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Črnomelj, ki so zavarovali kraj nesreče in med drugim pomagali reševalcem. Policisti PP Metlika so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 38-letni voznik iz Nemčije, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v avtomobil, ki ga je vozil 25-letni državljan Nizozemske. Oba voznika in potnica iz vozila 25-letnika so se v nesreči lažje poškodovali. Policisti so povzročitelju zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izrekli globo.

Ob 5.18 uri je na avtocestnem odseku Drnovo–Čatež ob Savi, občina Brežice, osebno vozilo, ki je imelo na prikolici za vleko dve osebni vozili trčilo v tovorno vozilo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator na osebnem vozilu. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča