petek, 26 aprila, 2024
DomaLokalnoSaša z ventuzami za Vaš boljši izgled in počutje

Saša z ventuzami za Vaš boljši izgled in počutje

Nihče ni popoln, ampak določene zadeve pa lahko vseeno omilimo in tudi odpravimo in s tem poskrbimo za lastno zadovoljstvo. Slednje je še kako pomembno, saj potem lahko lastno pozitivno energijo delimo z ostalimi.

In ena izmed nevšečnosti s katero se lahko soočimo je celulit (in ne celulitis). Celulit je maščobno tkivo, ki nastane zaradi zastoja tekočin v tkivih in je posledica slabše prekrvavitve. Prizadene boke, stegna, zadnjico in druge predele telesa ,kjer je nakopičena maščoba, tudi trebuh in nadlahti. Je želatini podobna snov sestavljena iz maščobe, vode in ostalih snovi ujeta pod kožo.

A za dame imamo v Novem mestu (Glavni trg) tudi posebno masažo za odpravljanje celulita.

In spoštovane ženske, Saša Vam z uporabo ventuz lahko pomagam zmanjšati pojav celulita in izboljšati videz vaše kože. Masaža z uporabo ventuz je kombinacija več masažnih tehnik, vključuje klasično ročno masažo, limfno masažo in vakuumsko masažo, ki vam pomagajo pri izboljšanju pretoka krvi in limfe, kar pripomore k zmanjšanju celulita.

In ker je marec, mesec žensk in ker si zaslužite trenutek zase, da se sprostite, Saša sporoča, da ima za Vas spoštovanje ženske, posebno akcijo, in sicer 25 – odstotni popust do konca meseca na masažo z uporabo ventuz.

Lepo vabljene in rezervirajte termin. Informacije in rezervacije: tel. št. 031/ 298 919 in sasa.balabanic@gmail.com
Razvajate sebe in vaše najbližje, še sporoča Saša.  😉

Saša z ventuzami za Vaš boljši izgled in počutje

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča